Project omschrijving

Leebo

Met Leebo kun je alles maken! Dat is het meest belangrijke motto van Leebo Intelligente Bouwsystemen.

Dit is de kracht van Leebo, al sinds 1989 is dit zo geweest. De klant is koning, meedenken met opdrachtgever en architecten hun vrije gedachten stimuleren zijn enkele andere kreten die bij Leebo passen.
De wensen van klant, opdrachtgever principaal en architect worden door het team van engineers vertaald naar betaalbare en maakbare oplossingen. Het “out of the box” denken resulteert regelmatig in zeer innovatieve oplossingen.Door de jaren heen is Leebo een totaaloplosser geworden voor de meest uiteenlopende gevels. Het totale pakket kan door Leebo worden aangeboden. Met het ontwikkelde LeeFrame® (lichtgewicht, constructief staalframe) concept als basis voor de gevels kan daarnaast iedere gevelbekleding worden gekozen.
Het aanbieden van de totaaloplossing brengt voor de opdrachtgever op het gebied van bouwtijd en kostenbesparing enorme voordelen met zich mee. Hoe eerder Leebo bij het bouwproces is betrokken, hoe beter op de wensen kan worden ingespeeld. Leebo beschikt over twee productielocaties (3 hallen, totaal meer dan 10.000m2), in Drunen en Nieuwkuijk en heeft alle disciplines (engineering, rolforming, ponsen, lasersnijden, kanten, walsen, frezen, assemblage, montage en materieel) zelf in huis en onder eigen beheer. Door deze voordelen kan er snel geschakeld worden en is Leebo enorm flexibel.

Kortom: Met Leebo kun je alles maken!

Bijdrage aan de empathische woning

Leebo

Bezoekadres
Touwslager 18
5253 RK Nieuwkuijk

Tel. +31 (0)73 – 513 29 50
Fax. +31 (0)73 – 511 57 06
E-mail info@leebo.nl